Free songs
Domů / Bydlení / Jak vyřešit nejčastější problémy s okny?

Jak vyřešit nejčastější problémy s okny?

Okna jsou jednou z nejdůležitějších součástí našeho domova. Pokud se o ně nebudeme starat, postupem času nás nemile překvapí celou řadou potíží. Ty nejsou jen estetické. Přináší s sebou totiž značný diskomfort i zvýšené výdaje za vytápění/chlazení. Jak vyřešit nejčastější potíže?

Celá řada nepříjemných problémů

Pojďme se podívat na seznam běžných problémů, s nimiž se setkáváme u moderních oken:

  • V případě profukování oken je nutné je pořádně seřídit ve všech osách. Tato činnost vám zajistí dlouhodobé úspory při vytápění i chlazení domova.
  • Vadí vám drhnutí okna při zavírání? Pak potřebujete vyměnit těsnění.
  • Všimli jste si obtížné manipulace s klikou? Nastavte okna na zimní režim.
  • Zaseknuté okno vyžaduje instalaci pojistky.
  • Skřípající panty je samozřejmě nutné úplně vyměnit.
  • To samé platí pro rezavé okenní kování.
  • Velkou nepříjemností je i utržený řetízek na ovládání žaluzií/rolet. I zde je nutná úplná výměna.

Nejspíše vám je jasné, že celou řadu zmíněných oprav nebudete schopní provést svépomocí. Přesně proto přichází na scénu ověřený servis oken Ostrava. Tito zruční řemeslníci si hravě poradí s jakýmkoliv problémem u vašich oken. Servisují plastová, střešní i typická eurookna.

Komplexní péče o okna

Zmíněný servis a opravy oken Ostrava vám v případě zájmu dokonce nainstaluje stínící techniku – rolety den a noc (otevřená, polo i maxi kazeta), horizontální i vertikální žaluzie či látkové rolety. V letních měsících rozhodně oceníte šikovné sítě proti hmyzu.

Mrkněte se na webové stránky dané společnosti. Najdete je pod vloženými odkazy. Na nich uvidíte, jaké všechny služby daná firma zajišťuje. V pondělí až pátek můžete zavolat na uvedené telefonní číslo a domluvit si brzkou schůzku u sebe doma. Budete překvapení, jak levné takové služby jsou.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru