Free songs
Domů / Novinky / Přírodní bio kosmetika prospěje nejen problematické pleti

Přírodní bio kosmetika prospěje nejen problematické pleti

Používáte kosmetické přípravky, protože chcete vypadat dobře a mladistvě? Většina těchto produktů, které si každým dnem nanášíte na obličej, nadělá více škody než užitku, a proto je na čase to změnit. Příroda vám dává vše, co potřebujete pro zdravou pleť, přičemž bio kosmetika je toho důkazem.

Investujte do stoprocentně přírodních kosmetických produktů bez škodlivin. Přestaňte dělat kompromisy mezi krásou a zdravím. S kvalitním bio kosmetikou nejenže dosáhnete povrchních změn, ale péče jako taková je hloubková, což jde ruku v ruce s vaším zdravím.

Co je to bio kosmetika?

Přírodní bio kosmetika obsahuje jen přírodní složky, které jsou získávány ze surovin dodržující zemědělská ekologická kritéria. Bio kosmetika nepovoluje používání chemických hnojiv či pesticidů jakéhokoliv druhu.

Obecně platí taktéž pravidlo, že bio kosmetika by měla být vyrobena alespoň z 95 % z přírodních složek, přičemž ve složení se nesmí objevovat syntetické a minerální oleje (parafín či silikony). I na obalový materiál je kladen nemalý důraz. Bio kosmetika by měla mít recyklovaný, případně recyklovatelný obal.

Jaký je rozdíl mezi bio a přírodní kosmetikou?

Sice se na první pohled jedná o totéž, ale v určitých ohledech se bio kosmetika od přírodní odlišuje. Výrobci bio kosmetiky nepoužívají žádné přírodní suroviny, které se neřídí normami nebo kritérii ekologického zemědělství. Kdežto přírodní kosmetika tento druh surovin povoluje.

Bio kosmetika je vždy přírodního původu, a proto dávejte pozor na to, aby přípravek měl certifikát bio.

Kde koupit bio kosmetiku?

Pokud sháníte vskutku vynikající bio kosmetiku od tuzemských výrobců, Ekokočka je pro vás správnou volbou. Jedná se o malý krámek ve Vsetíně, který si pečlivě vybírá, jaké značky do své nabídky zařadí. Ekokočka působí i jako internetový obchod.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru