Free songs
Domů / Novinky / Potřebujete pro své podřízené uniformy na míru? Víme, kde je získáte levně

Potřebujete pro své podřízené uniformy na míru? Víme, kde je získáte levně

Pohybujete se ve specifickém odvětví podnikání, v němž musí být vaši zaměstnanci maximálně reprezentativní? V takovém případě se neobejdete bez luxusních uniforem s logem firmy, případně vyšitou adresou vašich webových stránek. Jak k takovým oděvům přijít za přijatelné částky?

Spojte se s ověřeným velkoobchodem

Jedním z nejhorších omylů, který můžete udělat, je spoléhání se na klasické ševce/obchody. Tito poskytovatelé vám jen těžko nabídnou výhodné velkoobchodní ceny, rychlou realizaci a další dodatkové služby, které jako podnikatelé potřebujete.

Přesně proto se podívejte spíše na velkoobchod textil pod křídly známé společnosti Xfer. Tito odborníci zajišťují realizaci libovolných uniforem na míru, přičemž vám rádi poskytnou mnohem výhodnější velkoobchodní ceny.

Rychlý proces

Jak vlastně taková spolupráce vypadá? Vše začíná nezávaznou úvodní konzultací, během níž si vyberete z pestré škály materiálů, typů úpletu, celkového střihu oblečení, barvy i potisku/výšivky. Poté si počkáte na přesný vzorek finálního produktu, který vám poslouží jako prototyp ke schválení. Finálním dílkem skládačky je samotný výrobní proces.

V mnoha případech si podnikatelé vyberou z běžné nabídky, takže nemusí složitě vymýšlet řešení na míru. V inventáři textil velkoobchod totiž najdete stovky a stovky triček, bund, čepic, pracovních oděvů, tašek, polokošilí, vest, sportovních oděvů i dalších druhů oblečení. Ať už provozujete libovolné podnikání, přijdete si na to své.

Samotný přístup k velkoobchodním cenám je velmi jednoduchý. Stačí vyplnit registraci na webových stránkách pod vloženými odkazy (samozřejmě potřebujete IČO). Poté vám přijde potvrzovací e-mail a získáte přístup k mnohem levnějším cenám i celé řadě dalších dodatkových služeb.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru