Free songs
Domů / Finance / Proč se vyplatí pořídit si automobil přes operativní leasing?

Proč se vyplatí pořídit si automobil přes operativní leasing?

Mnozí z vás už jistě slyšeli o pojmu operativní leasing. Jedná se o formu pronájmu automobilu, která oproti klasickému leasingu přináší několik rozdílů a výhod. Primárně je sice určena pro firmy, ale stále častěji ji z pochopitelných důvodů využívají i drobní živnostníci, ba dokonce i soukromé osoby pro vlastní účely.

Přednosti operativního leasingu

Pokud si třeba sjednáte operativní leasing VW, získáte do užívání vozidlo, které má najetý minimální počet kilometrů, je v dobrém stavu a nehrozí, že vám během pár měsíců vypoví službu. Jednou ze zásadních výhod, které operativní leasing zákazníkům přináší, je právě dobrý stav vozového parku.

Službu si vždy sjednáváte na dobu určitou, zpravidla se jedná o několik let. Po uplynutí této doby, během níž platíte pravidelný měsíční paušální poplatek, vozidlo nepřechází do vašeho osobního vlastnictví, jako je tomu v případě běžného leasingu. Zůstává v majetku společnosti, jež vám ho poskytla. Vy si však ihned můžete sjednat novou smlouvu o pronájmu, díky čemuž obnovíte svůj vozový park. Jednoduše tak získáte do užívání auto, které je znovu v dobrém stavu, není staré a nemá najeto vysoký počet kilometrů.

Součástí poplatku je pojištění a mnoho dalších prvků

V rámci platby měsíčního paušálu máte zajištěné i mnohé služby. Jedná se třeba o zaplacení povinného ručení a havarijního pojištění, ale také dálniční známku, poplatek za užívání rádia a samozřejmě i pravidelný servis vozidla. Právě z těchto důvodů je operativní leasing stále oblíbenější i mezi fyzickými osobami, nejen u firem. Jako nájemci se totiž nemusíte takřka o nic v rámci provozu vozidla starat, snad jen s výjimkou nákupu paliva a běžné péče o automobil. Tato služba skvěle zapadá do moderního životního stylu úspěšných lidí, živnostníků a podnikatelů.

Díky operativnímu leasingu se brzy svezete s novým VW T-Roc

Služba operativního leasingu se dá zajistit nejen na běžné vozy nižší a střední třídy, ale i luxusnější modely automobilů. Mezi ně lze určitě zařadit i nové modely značky VW. Tak kupříkladu Volkswagen T-Roc již brzy dostane dvoulitr s výkonem 300 koní. A vy jej budete moci v rámci operativního leasingu získat, nabídne ho totiž spolu s dalšími modely VW společnost Driveto. Její nabídku operativních leasingů pro firmy i soukromé osoby najdete na webových stránkách driveto.cz. Na nich se dozvíte i detailní informace o výhodách této služby a její porovnání s klasickým leasingem.

Operativní leasing má zcela jistě světlou budoucnost. Už nyní jej využívají stovky firem po celé České republice a tisíce občanů. Oceňují jednoduchost způsobu, jak mít k dispozici dobré a spolehlivé auto, aniž by do něj na začátku museli investovat stovky tisíc korun.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru