Free songs
Domů / Finance / Pojistit se v zaměstnání je věcí osobní zodpovědnosti

Pojistit se v zaměstnání je věcí osobní zodpovědnosti

Nutnost, na kterou ale stále řada lidí zapomíná. Pokud jste zaměstnancem a máte také hmotnou odpovědnost nebo vám zaměstnavatel svěřil firemní vůz, jde jistě o riziko potenciálních problémů.

Nehody nechodí po horách, nýbrž po lidech a je jasné, že neexistuje žádná stoprocentní ochrana proti takovým událostem. Právě od toho je zde však pojištění, s nímž můžete klidněji usínat a také se soustředit na své pracovní úkoly. A nemusíte kvůli němu nikam osobně, protože dohoda padne přes internet během příštích pár minut, budete-li chtít…

Speciální varianta určená pro řidiče

Pojištění odpovědnosti z výkonu povolání může mít různé kategorie, zatímco první je určena všem bez ohledu na zkoumání oboru činnosti, jiná zase poslouží hlavně aktivním řidičům, kteří tráví většinu pracovní doby právě za volantem firemního vozu.

Pojistná ochrana má široký rozsah, a navíc je výhodou, že se neomezuje jen na české prostředí, ale bude bez dalších poplatků a jednání účinná i za hranicemi naší země. Ideální v případě, když vyrážíte na časté služební cesty, že? Nepochybně je jasné, že kvůli klidu v duši je něco podobného více než důležité.

Možnost sjednání smlouvy za pracovní kolektiv

Mimochodem, nikde není psáno, že musíte mít kontrakt dohodnutý jen z pozice jednotlivce. Varianta hromadné smlouvy ušetří papírování za celý pracovní kolektiv, jemuž pak zbývá více času na plnění pracovních povinností.

Výhodnější varianta je připravena pro případ, že se shodnete i se svými kolegy v zaměstnání. Pojišťovna ERGO ale přináší ještě víc, nabízí kromě jiného i životní, úrazové nebo například také cestovní pojištění, jde o skutečně komplexní rozsah služeb. Je jen na vás, jestli je výhodně zkombinujete nebo půjdete jinou cestou.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru