Free songs
Domů / Půjčky / Peníze do 10 minut od schválení? I to je dnes možné

Peníze do 10 minut od schválení? I to je dnes možné

Trh s úvěry je poměrně obsáhlý. Působí na něm banky i nebankovní společnosti a zejména ti druzí účastníci se všemožnými způsoby snaží získat více zákazníků. Rozhodně je z čeho vybírat, ať už toužíte po vyšší částce, nebo tzv. půjčce do výplaty. S krátkodobými úvěry se v posledních letech doslova roztrhl pytel a dají se sehnat i bez poplatků a extrémně rychle.

Nebankovní půjčky jsou mezi lidmi oblíbenější, a to rovnou z několika důvodů. Pojďme si ty nejdůležitější v rychlosti shrnout.

Nepotřebujete ručitele

V bance hledají záruku, že jim peníze vrátíte. Budou proto požadovat doložení příjmu, ručitele nebo ručení nemovitostí. U nebankovních poskytovatelů je naopak půjčka bez ručení zcela běžná. Nevyžadují od vás prakticky nic, pouze základní údaje, které zadáte do webového formuláře.

Záznam v registru nevadí

U banky si se záznamem v registru ani neškrtnete, nebankovním poskytovatelům nevadí. Například Cool Credit chápe, že do seznamu dlužníků se kolikrát může dostat i slušný člověk. Stačí třeba zapomenout zaplatit účet za telefon. Proč kvůli tomuhle lidem odpírat možnost získat peníze, jež potřebují?

Rychlost je skutečně expresní

Vzhledem k tomu, že se vše vyřizuje online, jsou zasílány půjčky na účet. Bankovní převody jsou rychlé, a tak je možné mít peníze na svém účtu už do 10 minut od schválení. Tyto typy úvěrů jsou tedy vhodné v případě, kdy potřebujete peníze opravdu urgentně – například na nákup rozbitého spotřebiče. Jak dlouho byste dokázali žít bez lednice? I do druhého dne je to docela průšvih, mnoho potravin se mezitím zkazí.

Vše je zcela diskrétní

Při vyřizování půjčky neopustíte domov, tudíž se nestane, že by vás viděli sousedé, jak si míříte do banky pro úvěr. Údaje jsou pečlivě zabezpečené a nikdo se k nim nedostane. O své půjčce můžete vědět jenom vy. Za pár týdnů ji splatíte a bude po závazku.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru