Free songs
Domů / Novinky / Půjčení vyjde lépe než koupě

Půjčení vyjde lépe než koupě

Jednou za čas odvézt z domu nějaké krámy v podobě almary či jiného vyřazeného nábytku musí víceméně všichni. Většinou se dá takové břemeno uložit na zahrádku, případně je možné použít tažný vozík. Co však dělat, když se nevleze ani tam?

V tom případě je ideální sehnat někde dodávku. Tu z pochopitelných důvodů není potřeba kupovat. Dnes se dají tyto vozy běžně vypůjčit.

Výborné ceny

Fungl nová dodávka může taky stát i milion, často více. A kvůli jednomu dvěma dnům v roce, kdy potřebujeme mít něco většího než klasický sedan, se tato investice rozhodně nevyplatí. Tyto situace lze řešit buďto vypůjčením si auta od kamaráda nebo se dá také využít pronájem dodávky v Praze.

Zdejší půjčovna patří společnosti Van2Go, která má ještě jednu pobočku v Ostravě. V obou případech se zákazník může těšit na skvělé služby za výborné ceny. Navíc obojí je víceméně na stejné úrovni jak v českém hlavním městě, tak i v tom slezském.

Nepřetržitý provoz

Na rozdíl od mnoha jiných obdobných podniků zde není nutné čekat, až otevřou. Žádná otevírací doba totiž v případě této autopůjčovny neexistuje. Každý tudíž přichází podle svých vlastních potřeb. A to platí jak pro pronájem, tak i pro vracení zapůjčeného vozidla.

V obou případech se ovšem doporučuje dát vědět v dostatečném předstihu, aby se vše potřebné přichystalo. Díky této drobnosti může být celý proces krásně plynulý, a hlavně rychlý. Zákazník tak zbytečně neztratí ani vteřinu navíc.

Vynikající technický stav

Kvalitní administrativa je jedna věc, ale jak je to s tím nejdůležitějším, co by mělo zdobit každou autopůjčovnu, tedy auty? Na jedničku s hvězdičkou. O vozy je samozřejmě dobře postaráno. Nejenže jsou po každém použití čištěny, ale zároveň pravidelně procházejí technickou kontrolou.

Dodávky, které jsou přetěžované, se často vyřazují a jsou nahrazovány novými modely. Díky těmto postupům mají zákazníci vždy k dispozici pouze auta v dokonalém stavu.

O admin

Nahoru