Free songs
Domů / Půjčky / Úvěr od lidí je oblíbenější než v bance, jak si zvolit ten nejlepší?

Úvěr od lidí je oblíbenější než v bance, jak si zvolit ten nejlepší?

Moderní doba přeje novým věcem, a to ve všech ohledech. Žhavou novinkou současnosti jsou i takzvané půjčky od lidí, kdy vám poskytne úvěr soukromý investor – ten si může dovolit nabídnout zajímavější úrokovou sazbu. Jednání mezi čtyřma očima, výplata peněz ihned, dohoda přímo na míru oběma smluvním stranám bez toho, abyste dokladovali v bance výpisy z účtu nebo dávali všanc svou nemovitost. Pojďme se tedy na tuto problematiku podívat trochu blíže a vysvětlit si, co vlastně „půjčky od lidí“ přesně znamenají. Možná neuškodí ani pár dobrých tipů!

Úvěr od lidí je oblíbenější než v bance, jak si zvolit ten nejlepší?

P2P sektor se v posledních měsících opravdu hodně rozrostl

Takzvané P2P půjčky už nabízí celá řada zprostředkovatelů. K dispozici jsou nejen nízké úroky (potažmo RPSN), ale samozřejmě také velká variabilita při výběru výše úvěru a celkové lhůty splatnosti. Klient má tak celou řadu možností, které se mohou úspěšně realizovat klidně ještě dnes. A o to tu přeci jde, poskytování služeb za rozumnou cenu, a pokud možno takřka obratem – všichni žadatelé přeci na peníze spěchají, že?

Peer-to-peer půjčky, tedy půjčování si od lidí, vzniklo už před mnoha lety. Poslední měsíce a roky však ale naznačují, že podobný fenomén by mohl být v budoucnu stále oblíbenějším. Profesionální zprostředkovatel, který bdí nad všemi transakcemi tak, aby proběhly ke spokojenosti obou smluvních stran. Jaké jsou základní výhody P2P půjček?

  • Není nutné uvádět důvod. Peníze lze prostě využít k jakémukoliv účelu.
  • Je to půjčka přes internet, není zde nutné navštěvovat pobočku osobně.
  • Oproti klasické nebankovní půjčce je zde výhodnější úrok a velká variabilita.

A samozřejmě, mohli bychom ještě pokračovat, důvodů, proč se poohlédnout po půjčce právě zde, je rozhodně dost. Alternativ na trhu je pak hned několik, takže vybírat rozhodně bude z čeho. Představme si však nyní společnost, která se v tomto ohledu stala průkopníkem i díky TV reklamním spotům. Zonky půjčka je klasickým zástupcem kategorie Peer-to-peer lending, RPSN zde začíná pod hranicí pěti procent, půjčit si můžete až půl milionu korun, minimum pro úvěr pak je na dvaceti tisících. Během několika dnů je tak získat solidní půjčku, která pomůže s rozjezdem podnikatelské činnosti nebo pořízením ojetého vozu na cesty do práce.

O admin

Nahoru