Free songs
Domů / Finance / Díky hypotéce bez registru nemusíte myslet hned na nejhorší

Díky hypotéce bez registru nemusíte myslet hned na nejhorší

Trápí Vás opravdu nepříjemná finanční situace a Vy nevíte, jak ji vyřešit? Potom věřte, že rozhodně nejste jediní. V dnešní době není dostat se do takové situace nijak složité. A můžete v tom být i docela nevinně. Může za to třeba složenka, kterou Vám pošta nedoručila a která možná původně obsahovala položku v řádu několika stovek korun, ale nezaplacením vznikla částka, která je pro Váš rozpočet již zatěžující. Ale kde tedy teď vzít na její zaplacení? Máte několik možností. Ideální je, si tyto peníze výhodně půjčit. Se záznamem v registru ale u banky nepochodíte. A právě proto je tu hypotéka bez registru, která Vám může poskytnout peníze dokonce i na vyplacení exekuce.

Hypotéka bez registru může být Vaší nadějí, jak se dostat z nepříjemné finanční situace ven. Nabízí totiž peníze opravdu každému. Jedinými požadavky pro to, aby Vám taková hypotéka byla vyplacena, je věk minimálně 18 let a zástava nemovitosti.

Hypotéka oproti zástavě je velmi výhodnou formou půjčky. Můžete zastavit nemovitost svou, či si přizvat spoludlužníka, který má možnost ručit svou nemovitostí. Dostanete vyplaceno až 70 % z odhadní ceny nemovitosti a to již do 24 hodin. Samozřejmě je zapotřebí zvážit, zda takovou hypotéku opravdu zvládnete splácet. Vzhledem k nízkému úroku a dlouhé době splácení (až 30 let), se však nemusíte bát vysokých splátek.

Díky hypotéce bez registru nemusíte myslet hned na nejhorší

Výhodnou hypotéku bez registru můžete získat opravdu snadno a rychle. Nečeká Vás žádné složité papírování, dokládání příjmů a účelu, jako by tomu bylo v bance. Stačí vyplnit online žádost a poskytnout fotografie zastavované nemovitosti. V tom případě již mohou být peníze vaše do druhého dne. Proto neváhejte o tuto bezúčelovou hypotéku požádat a vyřešit tak finanční problémy, které Vám nedávají v noci spát.

O Michal Kuchar

Nahoru