Free songs
Domů / Finance / Půjčka bez rozdělování klientů

Půjčka bez rozdělování klientů

Není už tak snadné získat půjčku, jako tomu bylo kdysi. Finanční pobočky mají nastavené svoje požadavky a přísné podmínky, které rozdělují klienty na žádoucí a nežádoucí. Důvodů k zamítnutí žádosti o jakoukoliv půjčku bývají různé a u každého klienta individuální.

 

Pokud jste se i vy dostali mezi nežádoucí klienty a přece jenom potřebujete řešit svoji finanční situaci, tak Vám svoje podmínky nabízí nebankovní hypotéka.

 

Tady nejsou klienti rozdělováni nijak. Důvodem zamítnutí může být nemožnost ručit nemovitostí, co je jedinou a hlavní podmínkou. Pokud nemáte nemovitost na svoje jméno, tak to může být nemovitost i někoho dalšího. A nemusí jít ani o dům nebo byt. Respektovány jsou i komerční prostory, pozemky nebo chaty.

 

Podle odhadné ceny nemovitosti získáte i výši půjčky. Ta se pohybuje maximálně kolem 70% z ceny.

 

Ať už je půjčka vysoká nebo nízká, doba splácení je omezena maximem 30 let. Nejkratší možné splácení je 1 rok. Ale předčasné splacení není vyloučeno, takže nehrozí ani sankce.

 

Teď, když máte informace, bude Vás zřejmě zajímat, kam si můžete jít o půjčku požádat. Odpověď zní, nikam. Půjčka myslí na Vaše pohodlí, a tak si o ní požádáte přes online žádost, kterou vyplníte, dle pokynů a odešlete.

Půjčka bez rozdělování klientů

Během 24 hodin znáte výsledek, takže žádné týdny ani měsíce na schválení.

Peníze z půjčky nejsou určené jenom na koupi vlastního bydlení nebo rekonstrukci. Můžete je použít na jakékoliv plány, třeba i na podnikání. A v neposlední řadě i na výplatu dluhů, či exekuce.

Je skvělé, že i v dnešní době se dá najít společnosti, které se snaží klientům poskytnout půjčku i přes problémy, které mají za sebou nebo ještě řeší. Půjčka totiž dokáže mnohé vyřešit a zlepšit celkovou finanční situaci, když do toho jdete s rozumem.

Z nežádoucího klienta se jednou stane všude klient žádoucí.

O Michal Kuchar

Nahoru