Free songs
Domů / Finance / Nenechte se odradit, když půjčka jinde nevyjde

Nenechte se odradit, když půjčka jinde nevyjde

První kroky klienta, který se rozhodl řešit svojí situaci půjčkou, vedou do banky. Vybere si nabídku, nechá si vysvětlit, co všechno produkt obnáší a následně shromažďuje potřebné doklady, aby peníze získal.

Když všechno doloží, čeká dny a týdny, než se mu dostane odpovědi, jak jeho žádost dopadla. Někdo dostane skvělou zprávu a může podepsat úvěrovou smlouvu, další však dostane odpověď, která jej ani trochu nepotěší a naděje řešení jeho situace se hroutí, jako domeček z karet.

Důvodem zamítnutí půjčky v bance bývá většinou plat nebo záznam v registru dlužníků, který dokáže škodit, i když máte vše splacené nebo se jednalo pouze o minimální zpoždění při úhradě jiné půjčky.

Nenechte se odradit, když půjčka jinde nevyjde

Pokud jste dopadli, jako klienti banky ve druhé variantě, tak je zde ještě americká hypotéka. Produkt nebankovní, ale stále více oblíbený hlavně z důvodu, že se snaží zájemcům pomoci a jejich situaci vyřešit finanční půjčkou.

Je téměř jasné, že sem zavítají hlavně ti, kteří jinde neuspěli, takže registry a dokládání výše příjmů nejsou podstatné.

Důležitou podmínkou je doložení, že můžete ručit zástavou nemovitosti.

Při splnění této podmínky stačí vyplnit online formulář, přiložit požadované fotografie a očekávat kontaktování specialistou, se kterým dořešíte další kroky. Nemusíte se obávat, že celý proces schvalování bude trvat opět týdny, kdy budete jen čekat a obávat se zamítnutí.

Výsledek se dozvíte v průběhu 24 hodin, takže čekání je to poslední, co Vás čeká. Budou následovat totiž příjemnější záležitosti, a sice podepsání úvěrové smlouvy a odeslání finanční částky na Váš účet.

Tento produkt si klienti vybírají i z důvodu, že neplatí žádné poplatky předem, úrok je nízký a přijatelný, tak jako i v bance a splátky se dají splácet, až 30 let. Předčasné splacení je samozřejmostí, a to bez jakékoliv sankce.

O Michal Kuchar

Nahoru