Free songs
Domů / Půjčky / Porovnejte si půjčky a ušetřete na úrocích

Porovnejte si půjčky a ušetřete na úrocích

Dnes a denně něco srovnáváme. Opravdu vše, co si v životě vybíráme, srovnáváme s něčím jiným. A pro půjčky by to mělo platit stoprocentně, protože dvě různé nabídky na trhu se mohou výrazně odlišovat. Porovnání půjček je proto klíčové, můžete díky němu ušetřit i pár stokorun za mikropůjčku, případně až několik tisíc korun ročně na větším spotřebitelském úvěru. A to přeci není žádná malá částka, minimálně na ulici ji každý den nenajdete a není důvod o ní přijít díky jednomu nerozvážnému kroku.

Pojďme si nyní představit dvě půjčky, které mají na českém trhu dlouhodobou tradici. Porovnání těchto dvou nabídek bude bezesporu hodně zajímavé a možná si uděláte i lepší obrázek o tom, kde byste si půjčili raději. Přeci jen, vítěz může být jen jeden, půjčit si od dvou různých subjektů je zbytečnost, zvláště v případě hodně rozdílných nabídek je volba jasná.

První na ráně je Smart půjčka

Smart půjčka od Jet Money přináší možnost půjčit si až sedmdesát tisíc korun. Stačí doložit pravidelný příjem, samozřejmě může jít i o peněžitou podporu v mateřství nebo státní penzi, jinými slovy – půjčí si i důchodci nebo ženy na mateřské dovolené. Co dalšího o ní můžeme říci zajímavého, abychom si ji trochu přiblížili?

  • Jedná se o půjčku bez registru. Tudíž, můžete být v registru dlužníků, a přesto úvěr dostat.
  • Minimum pro úvěr je pět tisíc korun, maximum je sedmdesát. Velká možnost výběru!
  • Doba splatnosti buď 13, nebo 16 měsíců. Volba je jen na potenciálních klientech!

Samozřejmostí je rychlé vyřízení žádosti, což je pro mnohé žadatele prostě klíčové. Zaplatit navíc můžete naprosto cokoliv, protože je tato půjčka zcela bezúčelová. Peníze dostanete od kurýra co nejdříve v hotovosti, stačí si jen smluvit schůzku a všechno bude rychle vyřízené. Tak co si ještě přát více?

Další možností je Cofidis

Cofidis půjčka přináší možnost půjčit si klidně až půl milionu korun. Peníze snadno a opravdu rychle, přesně to je krédem této nabídky. Dvacet až pět set tisíc korun se splatností jeden rok až sedm let, to je ve zkratce Cofidis. Úroky začínají na sympatických 6,9 procenta, poplatky tu vůbec žádné nečekejte. Navíc, půjčka je bezúčelová, to v praxi znamená, že nemusíte složitě dokazovat, na co si chcete vzít úvěr. Není to totiž pro Cofidis vůbec důležité!

 

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru