Free songs
Domů / Finance / Kde si srovnat všechny bankovní i nebankovní půjčky? Známe odpověď

Kde si srovnat všechny bankovní i nebankovní půjčky? Známe odpověď

Zkoušeli jste si již někdy najít na internetu nějakou půjčku? V tom případě jste nejspíš do vyhledávače Seznamu nebo Googlu zadali například: výhodná půjčka. Ihned se vám zobrazila nabídka. Na prvním místě Česká spořitelna se svojí bankovní nabídkou. Na druhém místě Home Credit s nabídkou nebankovní půjčky. Na třetím místě bankovní nabídka od ČSOB. Výsledky jste sice dostali, ale moc moudří jste z toho nejspíš nebyly. Kdo z nich mě vůbec schválí? Která nabídka je nejvýhodnější? Na to Vám žádný vyhledávač neodpoví. Na to potřebujete srovnávač půjček.

Srovnávač půjček vám řekne kdo vás schválí a kdo je nejvýhodnější

Největší a nejnavštěvovanějším srovnávačem je SrovnavacPujcek.cz, který nabízí srovnání bankovních a nebankovních pùjèek online. Zjistí, která půjčka je nejvýhodnější, nejlevnější a nejlepší. Ale především umí zjistit, které půjčky je možné pro vás schválit. Vše funguje velmi snadno.

Prvním žadatelovým krokem by mělo zjistit, které půjčky mu mohou být vůbec poskytnuty. To znamená, že na začátku zmíněné stránky si nastaví svůj osobní filtr. Zvolí, zda-li má zaměstnání, příjem, registr nebo například i bankovní účet. Na základě těchto informací srovnávač z výsledků odstraní půjčky, které by žadateli nemohly být schváleny. Rovněž si zde můžete zvolit, zda-li chcete zobrazit bankovní či nebankovní a to i včetně refinancování a konsolidací. Třešničkou na dortu tohoto nastavování je i posuvná linka. Na které si omezíte minimální a maximální hranici nabídky.

Během Vašeho nastavování srovnávač neustále přepočítává výsledky a Vy máte neustálý přehled o tom, kdo vám je ochoten za daných podmínek půjčit.

Nejen filtrování, ale i srovnání podmínek a nabídek

Mohlo by se zdát, že tento srovnávač umí jen vyfiltrovat nabídky, které Vám mohou být schváleny. To je pouze jeho první schopnost. Další jeho schopností je i srovnání výhodnosti nabídek.

Řekněme tedy, že si zákazník nastavil filtr a nyní před sebou vidí výsledky. Například 8 konkurenčních produktů, u kterých je schopen projít schvalovacím procesem. Nyní by si ovšem měl vybrat 1 konkrétní produkt, o který skutečně požádá. Jak najít ten pravý?

Žadatel by se měl zamyslet, který parametr je pro něj u půjčky nejdůležitější? Je to například nízká splátka? V tom případě by si tabulku měl seřadit podle délky splatnosti. Protože čím delší splatnost, tím bude splátka menší. Takže v našem případě by klikl na sloupeček Splatnost. A tabulka se mu seřadí podle tohoto sloupce. Případně pro něj může být důležité to, jak rychle bude jeho žádost vyřízena a peníze vyplaceny. V tom případě by tabulku řadil dle sloupce Délka vyřízení. Rovněž by mohl řadit například i dle maximální výše nabízené půjčky či dalších parametrů.

Detailní informace o každém produktu

Je možné, že v některých situacích srovnání v této tabulce nebude dostatečné. Nejsou zde například uvedeny úrokové sazby (resp. RPSN) a další údaje. Případně uvedené údaje v tabulce mohou být stejné pro dva produkty. A v tom případě si bude třeba zobrazit detailní informace o daném produktu.

Kliknutím na zelené tlačítko Info si zobrazíme podrobnosti o dané nabídce. Kompletní požadavky na žadatele včetně nutný dokumentů. Reprezentativní příklad, skupiny žadatelů, pro které je tato půjčka určena a spousta dalších důležitých informací. Na základě kterých se můžete definitivně rozhodnout pro ten či onen produkt. Od té či oné banky nebo nebankovní firmy.

 

lJak po srovnání půjček požádat o peníze banku či nebankovní společnost

Přímo na hlavní straně, ve srovnávací tabulce, se nachází tlačítko Online žádost. Případně jej nalezneme i na podstránce, kde jsou podrobné informace o srovnávaných půjčkách. Kliknutím na toto tlačítko přejde žadatel na oficiální www stránky poskytovatele. SronavacPujcek.cz dané produkty pouze srovnává. Samotná žádost se podává přímo u poskytovatele. Aby vše bylo co nejrychlejší a nebyli zde žádní zbyteční prostředníci.

Máte-li zájem srovnat si bankovní a nebankovní půjčky, navštivte i vy danou stránku. Jedná se o mnohem chytřejší způsob nalezení ideální půjčky než procházení stránek jednotlivých poskytovatelů a bank.

Zdroj informací: http://www.srovnavacpujcek.cz/

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru