Free songs
Domů / Finance / I půjčka může na Vás myslet

I půjčka může na Vás myslet

Potřebujete řešit rekonstrukci domu, koupit byt nebo vyměnit starý nábytek za nový? Máte dluhy, které banka s Vámi rozhodně řešit nebude?

 

Nečekejte dál, když nemusíte a nechoďte ani do banky. Americká hypotéka, která je nebankovní, nabízí mnohem víc.

Není dnes problém dostat se do registru dlužníků. Jste tam rychleji, než byste čekali. A takový vroubek okamžitě znemožní vzít si v bance nebo jinde půjčku. Ale některé nebankovní společnosti takové klienty ještě nezatracují.

V případě, že je to zrovna Váš případ a potřebujete peníze, kterými vyřešíte spoustu věcí, tak neváhejte podat žádost. Stačí vyplnění online formuláře a ručení nemovitostí.

Přesně takto jednoduché to je. Registry dlužníků jsou tabu a příjmy zůstávají Vaší soukromou záležitostí. Znáte přece svoje možnosti a víte, jestli jste schopni půjčku splácet. Navíc můžete získanou vysokou částkou vyplatit všechno, co potřebujete.

Jakou konečnou částku získáte, je závislé na ceně nemovitosti, kterou zhodnotí odhadce. Nejvyšší možné maximum je 60-70%. S takovými penězi se toho dá pořídit a vyřešit opravdu celkem dost a ještě Vám třeba i zbude.

S dobou splácení si nedělejte starosti. I když získáte vysokou půjčku, tak máte možnost splácení na 30 let. V případě rozhodnutí splacení dříve neplatíte sankce. Ani před samotným vyřízením nehradíte poplatky.

A jak dlouho se tedy čeká na schválení požadované půjčky?

I půjčka může na Vás myslet

Nebudete věřit, ale již do 24 hodin získáte schválení i peníze na svůj účet. Pokud jste plánovali věci řešit za měsíc, tak je budete moci řešit hned.

U klientů, kteří řeší nezvladatelné půjčky nebo exekuce je připravena odborná pomoc, díky které se všeho zbaví a bez toho, aby museli řešit věci sami. Taková pomoc se v těchto případech hodí a vyplatíte všechno tak, aby to bylo opravdu v pořádku.

Půjčka, která nedělá rozdíly.

O Michal Kuchar

Nahoru