Free songs
Domů / Půjčky / Které půjčky se dají získat zdarma bez úroků a poplatků?

Které půjčky se dají získat zdarma bez úroků a poplatků?

Krátkodobé a rychlé půjčky z nebankovního sektoru procházejí v posledních letech zajímavým vývojem a konkurence je v této oblasti skutečně obrovská. S tím souvisí i snaha získat nové klienty i za cenu na první pohled skoro neuvěřitelných nabídek, jakou jsou půjčky zdarma, tedy s nulovým úrokem a bez jakýchkoliv poplatků.

Půjček zdarma neustále přibývá

Nebankovních úvěrů, které jsou poskytovány novým klientům zdarma, je čím dál více. Jedná se převážně o rychlé půjčky, které tak můžete v ideálním případě získat během několika minut, na druhou stranu jde pouze o menší částky s kratší dobou splatnosti (zpravidla do 30 dnů). V tomto článku jsme pro vás vybrali několik nejspolehlivějších poskytovatelů těchto úvěrů, u nichž si můžete bez obav podat žádost.

Japonská půjčka je celkově nejvýhodnější

Poskytovatelem tohoto úvěru je společnost Home Credit, která jej začala provozovat loni, kdy Japonská půjčka nahradila původní projekt Click Credit. I po více než roce je Japonská půjčka stále nejlevnějším nebankovním úvěrem na trhu s mimořádně nízkým poplatkem jen 33 Kč za každou půjčenou tisícikorunu. Napoprvé ale můžete tuto půjčku získat zdarma – podmínkou ale je vrátit peníze nejpozději do 14 dní.

Zaplo.cz umožňuje i výplatu v hotovosti

I díky televizní reklamě patří k nejžádanějším nebankovním úvěrům půjčka Zaplo. Při první žádosti o úvěr si můžete půjčit až 8 000 Kč bez poplatků a úroků, velkým plusem je také možnost výběru mezi převodem na účet nebo výběrem peněz v síti prodejen Geco. Zaplo půjčka má splatnost maximálně na 30 dní, nicméně v případě potřeby si ji můžete prodloužit.

CreditAir má nejdelší dobu splatnosti

Mezi nejoblíbenější půjčky zdarma patří také CreditAir. V jejím případě lze napoprvé získat až 6 000 Kč, splácení zde ale probíhá trochu jinak. Oproti ostatním podobným půjčkám se zde peníze hradí na dvě splátky, s tím, že celková doba splatnosti je 75 dní. CreditAir je tak ideálním nebankovním úvěrem pro ty, kterým nestačí jen měsíc a potřebují půjčku na delší dobu.

pu%cc%8ajckyhned-cz

Ninja půjčka má vysokou schvalovatelnost

Trochu méně známým, zato však velmi kvalitním úvěrovým produktem je Ninja půjčka. I u ní je možnost získat napoprvé úvěr zdarma, velkou předností půjčky je ale zejména vysoká šance na schválení – neprověřuje se registr dlužníků, nemusíte dokládat příjmy a půjčka je vhodná i pro studenty, důchodce, maminky na mateřské nebo nezaměstnané. Ninja půjčka je od 500 Kč do 4 500 Kč se splatností do 30 dní.

Další prověřené půjčky zdarma

Závěrem pro vás máme ještě několik tipů na další spolehlivě půjčky, které lze při první žádosti získat s nulovým úrokem a bez poplatků:

Via SMS – rychlá nebankovní SMS půjčka, při první žádosti lze získat úvěr až 6 000 Kč bez poplatků a úroků, u opakovaných půjček je maximální limit 20 000 Kč. Doba splatnosti je max. 30 dní, ale za poplatek si lze datum splatnosti posunout na pozdější termín.

Ferratum Micro – nebankovní krátkodobý úvěr od společnosti Ferratum Bank, bezúročně si napoprvé můžete půjčit až 9 000 Kč při splatnosti do 30 dní. Jinak je maximum 10 000 Kč a doba splatnosti až 45 dní. Stejně jako u konkurence, i zde se dá půjčka za poplatek prodloužit.

BB půjčka – nebankovní úvěr až do 45 000 Kč na rok, bez poplatků ale max. 5 000 Kč na měsíc. Oproti jiným nebankovním půjčkám jsou zde trochu přísnější podmínky (např. doložení příjmů apod.).

 

 

 

 

 

 

 

 

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru