Free songs
Domů / Půjčky / Bankovní půjčky slibují jistotu – a o tu jde u financí především

Bankovní půjčky slibují jistotu – a o tu jde u financí především

Internet je v poslední době doslova zaplaven lákavými nabídkami nejrůznějších nebankovních společností, které vám rády poskytnou rychlou půjčku – okamžitě a bez ručení. Je tak jednoduché jim podlehnout, zvláště když se vám pár dní před výplatou porouchá auto nebo lednice a vážně potřebujete okamžitou finanční injekci. Neobejde se to ovšem bez rizika…

Konkurence nutí banky nabízet výhodné úvěry

Nejméně rizikovou cestou k získání půjčky jsou a zůstanou bankovní instituce. Úvěr v některé z léty prověřených bank vylučuje možnost, že naletíte podvodníkovi, nebo se utopíte v dluzích díky neschopnosti splácet vysoký úrok. Právě ten patří totiž vedle bezpečnosti mezi největší výhody bankovní půjčky. V důsledku konkurenčního tlaku se banky předhánějí s výhodnými nabídkami – úroková sazba pod 10 % je již téměř samozřejmostí – a oslovují potenciální klienty širokým spektrem akčních nabídek. Abyste nalezli tu nejvýhodnější, nemusíte obcházet sídla jednotlivých bank, ani se informovat na stránkách každé z nich. Ušetřete srovnáním půjček na k tomu určených internetových portálech.

I v bance to může jít snadno a rychle

Důvodem, proč se někteří raději obracejí na nebankovní instituce, je snadnost dosažení úvěru. Nemáte-li záznam v trestním rejstříku a disponujete zaměstnáním s alespoň minimálním příjmem, i u banky však můžete získat potřebnou půjčku velmi rychle. Banky dnes nabízejí jak neúčelové půjčky využitelné na běžné potřeby, tak půjčky účelové, které vám pomohou dosáhnout konkrétního cíle. Tím může být například stavba domu nebo nový automobil – zde se částky pohybují i v řádech milionů korun. U bankovních půjček nižšího charakteru, kde se jedná pouze o desítky či několik set tisíc, není v okamžitém vyřízení online sebemenší problém.

Minutová půjčka – název, který nelže

Pojďme si nyní představit Minutovou bankovní půjčku, která odpovídá veškerým požadavkům na nízké úroky i na rychlost a bezproblémovost vyřízení. Equa Bank tímto způsobem nabízí úvěr až 600 000 Kč bez ručitele a bez hmotné zástavy s dobou splatnosti až 84 měsíců, jehož schválení proběhne do minuty. A okamžitě po podpisu smlouvy můžete začít peníze čerpat. Výši měsíční splátky si volíte sami, přičemž úroky začínají již na 5,7 %. Taková půjčka v sobě spojuje výhody snadno dostupných nebankovních úvěrů a solidarity bankovních institucí – a jedná se pouze o jednu z mnoha nabídek. Srovnejte si výhody různých bank sami a vyhněte se tak zbytečnému finančnímu riziku.

O admin

Nahoru