Free songs
Domů / Pojistky / Piloti, instruktoři i žáci se mohou pojistit u ERGO

Piloti, instruktoři i žáci se mohou pojistit u ERGO

Pojišťovny nezapomínají ani na méně početné skupiny klientů. Příkladem budiž piloti, kterých každým rokem přibývá. I oni vyžadují kvalitní pojistnou ochranu a nějaký ten pátek ji mohou najít u pojišťovny ERGO, v jejímž portfoliu produktů nechybí pojištění odpovědnosti pilotů. Pokud si s myšlenkami na pořízení pilotního průkazu pohráváte také (nebo ho již máte), pak by vás mělo pojištění pro pilota zajímat.

Pojištění pro pilota od ERGO cílí na piloty z povolání a na rekreační piloty. Je určeno instruktorům i žákům a kryje škody způsobené na vypůjčeném letadle. V praxi se může jednat o škody na přístrojích způsobené neopatrnou manipulací, poškození podvozku při příliš tvrdém přistání apod. Nikoliv však o škody, které pilot způsobí letadlem.

Piloti, instruktoři i žáci se mohou pojistit u ERGO

Pojišťovna ERGO má pilotům hodně co nabídnout. Například volitelný limit pojistného plnění ve výši od 50 tis. do 600 tis. Kč, jednotnou spoluúčast ve výši 10 % a v neposlední řadě možnost sjednání online. Pokud online pojištění pro piloty uhradíte platební kartou, získáte pojistnou ochranu okamžitě. V podstatě se můžete pojistit na poslední chvíli, třeba jen několik minut před plánovaným odletem.

Pojištění se vztahuje na letadla spadající do kategorií letounů, vrtulníků, kluzáků a ultralightů. Platí však pouze pro stroje registrované v členských zemích Mezinárodní organizace pro civilní letectví. Zájemci si mohou vybrat ze dvou variant (s a bez připojištění finančních škod) a uzavřít smlouvu na dobu určitou i neurčitou s automatickým prodloužením.

Piloti, instruktoři i žáci se mohou pojistit u ERGO

Ke konkurenčním výhodám patří pojištění pilota a instruktora v rámci jediné smlouvy za základní cenu, pojištění žáka bez příplatku a celosvětová platnost.

ERGO je renomovaná pojišťovna, která vstoupila na trh v roce 1994 pod názvem pojišťovna Victoria. Nabízí kvalitní pojistné produkty napříč celým spektrem. V nabídce nechybí pojištění majetku, životní pojištění, cestovní pojištění, pojištění občanské odpovědnosti, úrazové pojištění, důchodové pojištění a zdravotní pojištění cizinců.

O admin

Nahoru