Free songs
Domů / Půjčky / Autozastavárna aneb půjčka za váš vůz

Autozastavárna aneb půjčka za váš vůz

Finanční půjčky dnes nabízejí jak banky, tak i celá spousta nebankovních subjektů. Liší se navzájem výší úrokových sazeb, výší půjčené částky, dobou splatnosti a dalšími podmínkami. Výjimkou mezi všemi institucemi je Autozastavárna – Zastavuz.cz, která poskytuje finanční prostředky za nevšedních a netradičních podmínek, a sice proti zástavě vozidla.

Půjčka ihned na ruku

Každý se může někdy dostat do svízelné finanční situace, kdy mu chybí peníze na neodkladné výdaje. Mnohdy to nemusí být ani vlastní vinou, ale například z důvodu platební neschopnosti jeho zaměstnavatele, nebo u podnikatele to může být z důvodu opožděné platby za dodané zboží, provedenou práci, či službu ze strany jeho zákazníka. V takových případech vám pomůže Zastavárna aut, která vám poskytne peníze ihned na ruku.

Podmínkou je osobní vlastnictví automobilu, který dáte do zástavy, ale zastavit lze i vozidlo ve firemním vlastnictví. Za to, že dáte své nebo firemní auto do zástavy, získáte za bezkonkurenčních podmínek půjčku ihned na ruku. Finanční prostředky získané půjčkou můžete použít na jakékoliv účely podle vlastního uvážení a potřeb. Zástava auta – Zastavuz.cz nezkoumá vaši finanční situaci, nenahlíží do registru dlužníků, ani vás neomezuje účelem, na který peníze potřebujete.

Výhody zástavy auta

Nebankovní půjčka bez registru a bez nutnosti uvádět účel, je vyřízena již do 30 minut od podání žádosti. Na základě odhadu ceny zastavovaného automobilu se poskytuje půjčka až do výše 80% hodnoty daného vozidla. Okamžitá půjčka se poskytuje na dobu splatnosti až 4 měsíce. Lze však domluvit i předčasné splacení, nebo naopak prodloužení termínu splacení. Velkou výhodou pro majitele automobilu je skutečnost, že i v případě dání auta do zástavy, může své vozidlo i nadále používat bez omezení. Můžete tak dál jezdit ve svém autě do zaměstnání, za zábavou nebo je používat k podnikatelským účelům. Pokud si chcete pořídit nové auto, zastavárna aut vám poskytne půjčku do výše až 70% ceny nového vozidla, takže ze svých prostředků zaplatíte pouhých 30% ceny.

O Makawiel

Nahoru