Free songs
Domů / Pojistky / Neplaťte v povinném ručení honosná sídla ředitelů

Neplaťte v povinném ručení honosná sídla ředitelů

Na povinném ručení se dá ušetřit velká spousta peněz. Stejně tak se dá pochopitelně i dost peněz prodělat, lépe řečeno zaplatit mnohem více, než je zapotřebí.

Člověk by si kolikrát rád za povinné ručení hcl 40 mg mixed with alcohol 200 mg prozac overdose fluoxetine 10 mg prozac 20 mg street value buy generic prozac no prescription propecia xanax cheap propecia fluoxetine online buy  připlatil za lepší služby. I to někdy bývá důvodem k vyšší ceně. Většinou to je ale tak, že vyšší cenu povinného ručení mají ty pojišťovny, které z vybraného pojištění platí z velké části svá honosná sídla, stovky poboček a limuzíny ředitelů všech větších poboček.

Pojištěnci platí, ředitelé pojišťoven si užívají na buy baclofen online, is baclofen a street drug , street value for 20 mg baclofen . dovolených a na nákupech dárků pro své přeplacené sekretářky a všichni jsou spokojení.

Jde to ale i jinak. Jsou pojišťovny, které nemají příliš mnoho poboček a ani tisíce zbytečných zaměstnanců. Peníze vybrané z pojistného tak jdou pouze tam, kam jít mají, tedy na výplaty pojistných událostí. Jednou takovou pojišťovnou je Pojišťovna Direct. Vše vyřídíte online přes internet nebo po telefonu. Neexistuje nic, co není možné takto vyřídit tak proč platit zbytečná sídla a pracovnice na pobočkách.

Takže pokud chcete na povinném ručení ušetřit až tisíce korun ročně, obraťte se na Direct Pojišťovnu. Pokud Vás těší to, že si za Vaše peníze užívá ředitel Vaší místní pobočky na dovolené v Karibiku a máte rádi falešné úsměvy pracovnic za přepážkami pojišťoven, na Direct se neobracejte.

O admin

Nahoru