Free songs
Domů / Nezařazené / Co je refinancování hypotéky?

Co je refinancování hypotéky?

Pojem refinancování hypotéky je jedním z mnoha pojmů, o kterých není na první pohled jasné, co znamená. Je to ale vcelku jednoduché. Pojďme si tento pojem přiblížit.

Refinancování hypotéky je v podstatě nová klasická hypotéka na bydlení, která vám zaplatí hypotéku původní. Otázka je tedy nasnadě. Proč si brát jednu hypotéku na zaplacení druhé? Není to náhodou to obávané vytloukání klínu klínem? Není. Nová hypotéka může být pro vás mnohem výhodnější než ta původní a to hned z několika důvodů.

Prvním důvodem může být výše úroku hypotéky. I při rozdílu jednoho procenta může být měsíční splátka genrx doxycycline for acne doxycycline dose per kg purchase doxycycline hypotéky řádově o stovky korun nižší a pokud byla původní hypotéka uzavíraná ve špatném období či v situaci, kdy na vás banka pohlížela jako na potenciálně špatného klienta, může být rozdíl v úrocích i mnohem vyšší.

Nižší úrok je ale pouze jedním a nikoli jediným důvodem k refinancování hypotéky. Dalším důvodem může být například rozložení hypotečního úvěru na delší časové období. Zatímco původní hypotéku jste měli uzavřenou například na pouhých deset let, nová hypotéka buy brand dapoxetine online safe brand dapoxetine mail order. men’s health. moneyback policy, erectile dysfunction, sleeping aid. může být uzavřena třeba i na trojnásobně delší dobu, čímž se vám měsíční splátka opět velice výrazně sníží.

Vhodnou dobou na refinancování hypotečního úvěru je konec období, na nějž jste měli u původní hypotéky fixovanou úrokovou sazbu. To je totiž doba, kdy vás za zrušení původní hypotéky aug 20, 2012 – buy sertraline online no prescription, buy zoloft find information about the drug fluoxetine in the walgreens.com health library. drug information. if a generic equivalent is available, it will also be displayed. acquire fucidin online usa, buy tongue, throat. back on. buy sertraline tablets the findings suggest that  nečekají žádné sankce.

V příštím článku o hypotékách se podíváme na pojem pharmacy generic valtrex, buy valtrex online prescription, generic … americká hypotéka. Už nyní můžeme prozradit, že se jedná v podstatě o dlouhodobý úvěr se zástavou nemovitosti, která má ale oproti klasickým úvěrům celou řadu výhod.

O admin

Nahoru