Free songs
Domů / Novinky / Výkup nákladních vozidel již do druhého dne – i to je realita dobré služby

Výkup nákladních vozidel již do druhého dne – i to je realita dobré služby

Zbavit se starého nepotřebného, bouraného nebo nepojízdného vozidla bývá problém. Často tak velký, že nám automobil stojí v garáži či na pozemku a nevíme co s ním. Využijte výkup vozidel a zbavte se jej snadno, rychle, a ještě na tom vydělejte.

Výkup vozidel je služba, která vám ušetří obrovské množství času, peníze získáte rychle, a ještě na ruku. Kdo se pokoušel prodat starý vůz, je jedno, jestli osobní nebo nákladní, ví, že to není žádná procházka růžovou zahradou. Potenciální kupci jsou i nejsou. Domluví se, ale nepřijdou. Zdánlivě souhlasí s cenou, pak ale tvrdě licitují o slevě. Odkývají stav automobilu, pak se však ozvou, třeba po měsíci, po třech, případně po půl roce, a chtějí slevu z původní kupní ceny kvůli vadám, které se na vozidle objevily. Teď už tvrdí, že čekali automobil v lepším stavu a neodpovídá nabídce. Prodávat vůz po vlastní linii, přes různé online inzertní weby, obvykle nedopadne dobře.

Řešením však nemusí být ani nabízet vozidlo klasickému autobazaru

O podobná auta, bouraná, stará nepojízdná, zájem v autobazarech téměř není. Klidně vás nechají automobil do bazaru dotáhnout, abyste se pak dověděli, že o vůz zájem nemají. Náklady rostou, nejraději byste automobil nechali i s klíčky u silnice a odešli – jenomže to nejde.

Je čas sáhnout po správné službě

Výkup osobních i výkup nákladních vozidel nabízí služba Zahotove.cz. Ozvěte se a zjistěte nabídku na odokup vašeho automobilu. Jestliže s předběžnou cenou souhlasíte, už druhý den mohou po dohodě u vás zazvonit zástupci služby a vše na místě vyřešit. Přivezou smlouvu, peníze v hotovosti a automobil si rovnou odvezou. Můžete být z Ostravy či z Aše. Je jedno, ze kterého konce republiky jste. Druhý den od kontaktování již máte i prodáno a k tomu navíc ani nedržíte ani záruku.

O admin

Nahoru