Free songs
Domů / Novinky / Ulehčete si život pomocí klávesnice k iPadu

Ulehčete si život pomocí klávesnice k iPadu

Moderní elektronika dnes umožňuje svým majitelům provádět mnohem více věcí než kdykoliv předtím. Dobrým příkladem jsou třeba iPady, které vypadají jen jako tenké tabulky, nicméně i přesto je možné je používat k mnoha různým věcem.

V základní verzi však není tento přístroj tak užitečný, jako když ho obohatíte o užitečné doplňky, jakým je kupříkladu vhodná klávesnice.

Nepoužívá se pouze ke sledování filmů

První iPady byly víceméně pouze přenosné malé televize, jež se daly použít hlavně ke sledování filmů a seriálů, případně surfování po internetu. Tyto úkoly samozřejmě zvládnou i nejnovější verze plus ještě mnohem více.

Díky modernějšímu hardware je možné tento druh přístrojů používat například ke hraní her. Sice se pořád nejedná o nejnáročnější pecky, ale na ubití dlouhé chvíle v autobuse nebo v letadle to stačí. Stejně tak je ovšem iPad možné využívat třeba i k práci, konkrétně pro psaní delších textů.

Je sice pravda, že rozhraní se ovládá hlavně za pomocí dotykové obrazovky, ale psát takto nemusíte, pokud tedy nebudete vyloženě chtít. K tomu vám může dopomoci praktická klávesnice k iPadu.

Má mnoho pozitiv

Každý, kdo kdy musel psát něco delšího než jen pár řádek na mobilu nebo tabletu, moc dobře ví, že nejde o nic snadného. Klávesnice by tento druh potíží měla vyřešit. Připojit ji můžete snadno. Stačí ji společně s iPadem zapnout a chvíli počkat na propojení. Většinou jde o záležitost na několik vteřin.

Obal nebude potřeba

Klávesnice má ovšem i jinou, konkrétně protektivní funkci. Je totiž schopna fungovat jako obal, takže v případě nosíte-li iPad v batůžku či kabelce, nemusíte se strachovat o jeho bezpečnost.

V ohrožení je hlavně displej, jenž může být poškozen třeba klíči. Pevný povrch klávesnice však obrazovku dokáže proti takovýmto hrozbám docela úspěšně ochránit. Nemusíte tak navíc kupovat ještě speciální obal.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru