Free songs
Domů / Novinky / Proč se vyplatí používat pouzdra na AirPods?

Proč se vyplatí používat pouzdra na AirPods?

V okamžiku, kdy vám spadne drahý smartphone, zachvátí vás panika. Společnosti toho využily a prodávají pouzdra na cenná zařízení, a to nejen na chytré telefony, ale i na sluchátka AirPods. Pouzdro, do něhož ukládáte sluchátka, tak můžete chránit před poškrábáním a poškozením. Otázkou však zůstává, jestli jsou opravdu kryty pro AirPods přínosné.

Bezdrátová sluchátka AirPods od společnosti Apple, která jsou na trhu od prosince 2016, se stala běžným doplňkem mnohých majitelů iPhonů, přestože cena není nejpříznivější. AirPods se dodávají v obyčejném bílém pouzdru, která nabíjí sluchátka. Zakoupit se dají i obaly pro AirPods, která jsou k dostání v mnoha barevných odstínech.

Gumová pouzdra na AirPods kazí vzhled?

Zpočátku se zdála gumová pouzdra na AirPods nevzhledná, nicméně mají vskutku praktickou funkci. Občas si člověk rád dopřeje drahé a módní věci, jako jsou i produkty Apple, nicméně takové obaly zakrývají značku. Některé obaly jsou však opatřeny značkami zvučných jmen (Gucci a podobně), ale počítejte, že za takové varianty si značně připlatíte.

Ideální je koupit si obal na AirPods ve stejném motivu, respektive ve stejné barvě jako kryt na iPhone. Jednotlivá zařízení tak spolu budou dokonale ladit, což působí i na pohled velice dobře. Kryty však mají především praktickou funkci. Když klasické bílé pouzdro dáte do tašky s ostatními věcmi, snadno se poškrábe, což potom nevypadá dobře, zejména jestli plánujete zařízení prodat po nějaké době. Přece jen, zachovalé produkty se prodávají mnohem lépe.

Pouzdra na AirPods a jejich funkce

Poskytují skvělou ochranu při pádu. Chrání před nechtěnými nárazy a škrábanci, a to hlavně v místech, která jsou na poškození náchylná. I když vám pouzdro spadne, nerozbije se, a tím pádem bude fungovat stále tak, jak má, protože obal tlumí nárazy. Gumové kryty řeší spoustu problémů a AirPods si zachovávají stále původní vzhled.

O admin

Nahoru