Free songs
Domů / Novinky / Máte podnikatelský plán, ale chybí vám peníze do začátku?

Máte podnikatelský plán, ale chybí vám peníze do začátku?

Dostali jste skvělý podnikatelský nápad, ale chybí vám finanční prostředky na jeho rozjezd? S tímto problémem vám může snadno pomoci společnost Premiot Finance For Your Business, která se zabývá podporou začínajících i zkušených podnikatelů a firem. Na webovém portálu půjčky zone máte možnost získat nebankovní úvěr pro podnikatele za velice výhodných podmínek. A co vše vám tato půjčka pro podnikatele nabídne?

Benevolentnější podmínky pro získání půjčky

Získat podnikatelskou půjčku od banky není vůbec jednoduchou záležitostí a často zabere velké množství času, jelikož je třeba doložit rozsáhlé množství dokumentů. S nebankovním úvěrem od společnosti Premiot Finance For Your Business vás toto rozhodně trápit nebude. Nebankovní úvěr pro živnostníky a podnikatele vyřídíte velice snadno a rychle. K tomu vám poslouží online formulář umístěný přímo na webových stránkách. Peníze na svém účtu budete moci evidovat již 24 hodin od schválení.

Velmi přívětivý úrok

Nebankovní úvěr pro OSVČ, podnikatele a firmy na půjčky zone můžete získat s úrokem již od 12 %. V porovnání s bankovním úvěrem, kde se úrok pohybuje většinou v rozmezí 9 %, ale i více procent, nabízí půjčka pro podnikatele velmi přívětivý úrok. Díky zpřísnění zákona o spotřebitelském úvěru, ke kterému došlo v roce 2016, většina podvodných nebankovních společností s vysokými úroky vymizela. Nebankovní půjčky pro podnikatele se tak staly více bezpečné a mnohými podnikateli velice vyhledávanými. U společnosti Premiot Finance For Your Business vás nebudou čekat žádné skryté poplatky, ale pouze férové jednání.

Poskytnutí úvěru až do výše 10 milionů korun

Na půjčce nakonec oceníte výši poskytnutého úvěru, který může činit až 10 milionů korun. Díky čemuž se nabízí každému podnikateli příležitost jakékoliv podnikání, které si zamane. Výše úvěru se odvíjí od ceny ručené nemovitosti. Nebankovní úvěr pro firmy a podnikatele je možné čerpat až do 70 % ceny vaší nemovitosti. Ručit lze jakýmkoliv typem nemovitosti, ať už jde o rodinný dům, pozemek, komerční objekt či jiný druh nemovitosti.

Rozjeďte podnikání podle svých představ s půjčky zone, tak jako mnoho podnikatelů a firem před vámi.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru