Free songs
Domů / Půjčky / Kdo půjčí, pokud nemůžete doložit svůj pravidelný příjem a kde požádat

Kdo půjčí, pokud nemůžete doložit svůj pravidelný příjem a kde požádat

Kdo půjčí, pokud nemůžete doložit svůj pravidelný příjem a kde požádat

V minulosti byla situace jednoduchá. Každý měl zaměstnání na dobu neurčitou s podepsanou smlouvou. A pokud jste chtěli půjčku, jednoduše jste mohli svůj příjem doložit. V moderní době ale stále více lidí má alternativní způsoby příjmů. Někteří mohou pracovat v zahraniční, například populárním Německu. Jiní mohou podnikat nebo být živnostníkem. Pracovat formou brigád. Mít příjem z internetu. Zkrátka je zde nyní mnoho forem příjmů. A ne každý z těchto příjmů je snadno doložitelný. A i pokud je doložitelný, samotný poskytovatel nebankovních půjček nám jej nemusí uznat a žádost zamítne. I přes doložení a potvrzení, že budeme mít z čeho splácet. Podívejme se, jak a kde si půjčit, pokud i vy máte problém s tradičním potvrzením o příjmech.

Získejte představu kdo co nabízí

Podívejte se na porovnání půjček bez doložitelného příjmu. V porovnání jsou pouze firmy a produkty, které nevyžadují doložení příjmu – a to žádnou formou. Samozřejmě na českém trhu jsou takoví, kteří přijímají potvrzení i alternativními cestami. Například vytisknutím výpisu z internetového bankovnictví. Což pro některé žadatele může či nemusí být splnitelné. Abychom se vyhnuli případným komplikacím, tak v daném porovnání jsou pouze ti, kteří nevyžadují doložení žádným způsobem. Tedy při posouzení se na příjmy vůbec nedívají.

Můžete se tak soustředit jen na ostatní podmínky. Jednou z nejdůležitějších je výše úrokové sazby (resp. RPSN), která uvádí, kolik celkem přeplatíte za 1 rok splácení z celkové částky. Dále vás pak musí zajímat, jestli kontrolují bankovní registr dlužníků a jestli musíte mít ručitele. Je třeba porovnávat nejen jejich požadavky, ale i to, co nabízejí. Vyplacení by mělo proběhnout ještě dnes, alespoň u částek do 50 000 Kč. U částek nad 50 000 Kč je běžné vyplacení do maximálně 24 hodin. Dalším důležitým parametrem je maximální doba splatnosti. Ta nám řekne, na jak dlouhou dobu si daný dluh můžeme rozložit. A čím delší, tím bude i vyžadovaná měsíční splátka nižší. A zatížení našeho rodinného rozpočtu menší.

Bez příjmu zpravidla jen nižší půjčky

Půjčky bez doložení příjmu lze sjednat velmi rychle, protože vyžadují naprosté minimum papírování a dokládání. Na druhou stranou je jejich nevýhodou, že nabídnou jen malé částky. Jejich horní limit je obvykle již okolo 30 až 50 tisíc korun. A vyšší sumu je již těžší hledat. Pokud potřebujete více peněz, podívejte se na kompletní porovnání nebankovních půjček, kde se nacházejí všechny nabídky. Ty nabízejí možnost si půjčit až vysoké stovky tisíc korun, ale většina z nich bude vyžadovat alespoň nějakou formu doložení pravidelného příjmu. Byť by se mělo jednat i o obyčejný výpis z účtu nebo doložení faktur.

Požádejte, ale vyplacením vše nekončí

Jakmile si vyberete jednu z půjček, můžete o ni ihned požádat kliknutím na tlačítko žádosti. Tím budete přesměrování na internetové stránky poskytovatele a můžete i ihned požádat o peníze. Posouzení zpravidla netrvá déle než 20 minut a samotné vyplacení není otázkou více než pár sekund – zvolíte-li vyplacení na váš bankovní účet.

Tím, že jste dostali peníze ovšem vše nekončí. Vždy si dávejte veliký pozor na časné splácení. Prvním důvodem je, že to má pro vás mnohé výhody. Naprostá většina poskytovatelů časné splácení odměňuje snížením úroků nebo vrácením splátek! Můžete tak získat část svých peněz zpět, nebo vám může být i část dluhu odpuštěna. Rovněž se stanete ověřeným klientem a při další žádosti jste nejen automaticky schváleni, ale jsou vám dostupné i mnohem vyšší sumy peněz. Splácet včas a dle splátkového kalendáře je stěžejní a měli by jsme jej vždy klást na první místo.

O admin

Nahoru