Free songs
Domů / Půjčky / I podnikatel může získat půjčku bez byrokratické zátěže

I podnikatel může získat půjčku bez byrokratické zátěže

I podnikatel může získat půjčku bez byrokratické zátěže

Chystáte se rozšířit své podnikání, ale chybí vám na realizaci peníze? Máte šanci získat nový prostor za výhodných podmínek, ale tlačí vás čas? Nebo jednoduše potřebujete peníze? Právě v těchto a mnoha dalších situacích se můžete obrátit na společnost Premiot Finance For Your Business, jejíž snahou je podpora podnikání na českém trhu. Z tohoto důvodu vznikl web pujcky.zone, kde si můžete zajistit nebankovní financování podnikání pro svůj podnikatelský záměr.

Vyřízení půjčky v pohodlí domova

Nebankovní úvěr na podnikání od společnosti Premiot Finance For Your Business můžete sjednat online přes internet. Veškerý proces je velmi jednoduchý a rychlý. Na webu pujcky.zone je k dispozici formulář včetně předběžné kalkulace půjčky, který stačí vyplnit a odeslat. K ověření vámi zadaných údajů následně poslouží telefonát a po schválení půjčky vám bude požadovaná částka odeslaná na váš účet již do 24 hodin. Veškerá byrokracie je tak u této půjčky pro podnikatele omezena na minimum.

Výhodná úroková sazba

Společnost Premiot Finance For Your Business si je plně vědoma ztížených podmínek podnikatelů při získávání půjčky, proto bylo její snahou vytvořit půjčku, která bude dostupná co nejvíce podnikatelům a firmám. Úroková sazba půjčky na podnikání je 12 % a může tak konkurovat i bankovním společnostem. K tomu vám zaručuje férové jednání a individuální přístup. Nebankovní úvěr pro firmy a podnikatele probíhá oproti nemovitosti. Získat můžete úvěr v hodnotě 70 % ceny vaší nemovitosti, a to do maximální výše až 10 milionů Kč.

Co si ujasnit před půjčkou?

Ať už si sjednáváte jakoukoliv půjčku – bankovní i nebankovní, tak byste měli vše nejdříve pořádně promyslet. Především pečlivě zvažte, zda si můžete půjčku dovolit a jakou výši splátky jste schopni a ochotni každý měsíc zaplatit. Také si promyslete, jakou šanci má váš projekt na úspěch. Díky tomu předejdete všem případným problémům, ke kterým nesplácení půjčky vede. Více o půjčce pro podnikatele najdete na webu www.pujcky.zone.

O admin

Nahoru