Free songs
Domů / Půjčky / Nebankovní půjčka a podnikání k sobě patří. Kdy se vám může hodit?

Nebankovní půjčka a podnikání k sobě patří. Kdy se vám může hodit?

Nebankovní půjčka a podnikání k sobě patří. Kdy se vám může hodit?

Půjčku? Jedině bankovní, protože je transparentní a výhodná… Máte podobný názor? Až se ve „své“ bance zastavíte zažádat o peníze na rozvoj podnikání, změníte názor. V produktovém portfoliu sice na podnikatelský úvěr narazíte, ale zarazí vás přísná schvalovací kritéria. Že na něj nedosáhne každý, je logické a správné – bohužel s nepořízenou odejde i mnoho podnikatelů, kterým by úhrada splátek nedělala sebemenší problém. Ale je zde i jiná možnost, jak získat peníze na rozvoj podnikání. V jakých situacích vám přijde vhod nebankovní půjčka?

Když nemůžete doložit příjem

Začali jste podnikat, daří se vám, ale protože jste na trhu jen pár měsíců, nemůžete doložit daňové přiznání. Banka vám nepůjčí ani korunu, nebankovní společnost až několik milionů korun. Půjčky na podnikání přitom nejsou výrazně dražší – některé se naopak chlubí ještě o něco nižšími úroky než bankovní produkty.

Když máte škraloup v registru dlužníků

Příjem doložit můžete a pevně věříte tomu, že vám banka vyjde vstříc. Vyšla by, ale zapomněli jste na záznam v negativním registru dlužníků – nepřekonatelnou to překážku, která má na výsledek schvalovacího procesu zásadní vliv. Nebankovní půjčky pro podnikatele jsou naštěstí dostupné žadatelům, kteří jsou v očích bankovních subjektů rizikoví.

Nebankovní půjčka a podnikání k sobě patří. Kdy se vám může hodit?

Když nemáte čas a náladu

Čas hraje proti vám a nemíníte trávit dlouhé hodiny na pobočce? S bankovními půjčkami souvisí nepříjemná administrativa – a byť se banky v posledních letech usilovně snaží o zlepšení, stále se v tomto směru nemohou srovnávat s nebankovními poskytovateli. Sjednání nebankovní půjčky vždy bylo výrazně rychlejší a nejinak je tomu i dnes. Minimum dokladů, možnost vyřízení z pohodlí domova a peníze na účtu do jednoho dne od schválení – to jsou výhody, které vás mohou přesvědčit.

O admin

Nahoru