Free songs
Domů / Půjčky / Nedostatek peněz se dá snadno a rychle vyřešit zástavou vozidla

Nedostatek peněz se dá snadno a rychle vyřešit zástavou vozidla

Ocitli jste se ve finanční tísni a nemáte čas na to, abyste řešili zdlouhavé vyřizování úvěru u své banky, která vás navíc s největší pravděpodobností kvůli nějakému předchozímu problému odmítne? Pokud máte vlastní automobil, motocykl, případně i jiné motorové vozidlo, můžete peníze získat právě díky němu.

Výhody zástavy vozidla

Peníze oproti zástavě auta? Rozumná půjčka bez registru, která se vyplatí. Zástava movité věci vám umožní získat i vyšší obnos peněz. Záleží na tom, jakou má váš automobil či motorka hodnotu.

Maximální výši úvěru se dozvíte po ocenění vozidla poté, co kontaktujete příslušného poskytovatele. Tím, že dáte všanc svůj majetek, budete s vypůjčenými penězi lépe hospodařit. A hlavně vás bude hnát snaha co nejdříve úvěr splatit, abyste o vůz nepřišli. I to lze brát jako podstatnou výhodu oproti klasickým úvěrům.

Jak to funguje?

Možnost zástavy vozidla a půjčení peněz nabízí portál zastavuz.cz. Poskytuje půjčky bez registru ihned poté, co podepíšete zástavní smlouvu. Kompletní částku obdržíte do 30 minut. Nemusíte se přitom obávat toho, že by poskytovatel nahlížel do registru dlužníků. Zastavení vašeho vozu je pro něj dostatečnou zárukou.

Velkou předností je fakt, že si úvěr můžete sjednat na dobu dle vašich potřeb. Po 4 týdnech navíc dochází k dennímu účtování.

A jak půjčky docílíte? Stačí zaslat fotografii vašeho vozidla, na jejímž základě dojde k vyhodnocení jeho ceny. Přidáte velký technický průkaz a poté se přistoupí k dohodnutí vyplacení sumy, již požadujete. Výplata se provádí na některé z poboček firmy. Po celou dobu zástavy bude váš vůz na parkovišti, které je hlídané 24 hodin denně.

Autozastavárna se vyplatí například i v okamžiku, kdy si plánujete vzít hypotéku a chybí vám nějaké peníze. S jejím uzavřením není radno čekat, sazby hypoték budou vyšší, v současné době jsou na naprostém minimu.

O admin

Nahoru