Free songs
Domů / Půjčky / Jak přežít finanční tíseň: zažádejte si o půjčku přes SMS

Jak přežít finanční tíseň: zažádejte si o půjčku přes SMS

Finanční tíseň se může stát noční můrou. Jak se s ní rychle vypořádat, aniž byste museli osobně žádost o půjčku vyřizovat v bance? Dnešní doba je otevřená moderním technologiím a pohodlnému vyřizování věcí z domova. Proto je možné vyřídit si půjčku prostřednictvím obyčejné SMS zprávy. Vyhnete se tak osobnímu vyřizování v bance a navíc ušetříte čas. Jak tyto sms půjčky ale fungují?

Zprávu obdržíte do deseti minut

Ještě předtím, než si o sms půjčky budete moci zažádat, je nutné vyplnit řádnou registraci prostřednictvím internetového formuláře. Některé formuláře vyžadují také doklad totožnosti, standardně postačí jeho kopie. Poté, co je registrace vyřízena, si můžete zažádat o první půjčku. Žádost stačí odeslat právě prostřednictvím běžné SMS zprávy a výše první půjčky se pohybuje od 100 Kč do 6 000 Kč. Pro stálé žadatele lze posléze žádat až o částku 20 000 Kč.

Vyřizování půjčky, které rychlé sms půjčky umožňují, je velmi snadné. Mějte ale na paměti, že žádosti se vyřizují každý den od 9ti do 18ti hodin. Samotné přijímání žádosti probíhá nepřetržitě, odpověď s vyřízením obdržíte do deseti minut od odeslání, pokud se pohybujete v intervalu pracovní doby. Co dělat, pokud úvěr nestíháte splatit včas? V takovém případě je možné si dobu splacení prodloužit. Nejdelší doba splacení trvá až třicet dní.

 

O admin

Nahoru