Free songs
Domů / Podnikání / Jak rozjet vlastní byznys, když máte zaměstnání?

Jak rozjet vlastní byznys, když máte zaměstnání?

Existuje velké množství potencionálních podnikatelů, kteří ze své zaměstnanecké pozice pouze sní o lepších dnech plných svobody a vlastního rozhodování o pracovní době. Ovšem jen hrstka z nich se dokáže skutečně odrazit a vyplout na vlastními silami postavené lodi. Ano, je nutné dodržovat určitá pravidla, musíte se naučit spoustu nových věcí, nastudovat si zákony, vyhledat správné dodavatele a přesvědčit co největší skupinu odběratelů k přímému odkupu vámi nabízeného zboží či služby, ale stojí to za to. Říká se, že první rok podnikání je nejhorší, pokud ho zvládnete, jste na nejlepší cestě za svým vytouženým cílem.

Ze zaměstnaní neutíkejte

Nedělejte tu chybu a neutíkejte hned ze svého zaměstnání. Nejdříve si podnikání nebo obchodování vyzkoušejte a prozatím využívejte benefitů zaměstnaneckého poměru. Teprve až si budete jisti, že vás podnikání uživí a zvládnete všechny jeho nástrahy, přesedněte.

Rozvrhněte si čas

Rozvrhnout si správně čas a věnovat se s notnou dávkou důslednosti oběma segmentům není vůbec jednoduché. Je velice důležité si čas rozdělit na tři části. Na prvním místě je zaměstnání, tedy dokud vám přináší vyšší zisky, než podnikání. Podnikatelský sektor prozatím berte jako přesčasovou aktivitu. Využijte svého zaměstnání a více riskujte, zkoušejte, co ve vás je.

Přestup na podnikání

Jakmile vás bude zaměstnání spíše zdržovat a budete cítit, že podnikáním vyděláte mnohem více peněz za kratší čas, seberte veškerou odvahu a vykročte vpřed. Důvěřujte si a věnujte svému podnikání veškeré úsilí.

O admin

Nahoru