Free songs
Domů / Půjčky / Chcete stavět? Zažádejte si o hypoteční úvěr

Chcete stavět? Zažádejte si o hypoteční úvěr

Hypotéky si dnes dohodnete snadno, doslova lusknutím prstu. Úroky jsou nízko u země, možností, kde si hypotéku sjednat, jsou celé desítky. Je to ale opravdu tak snadné? V každém případě, pokud máte pochybnosti jakým směrem se vydat, je tu srovnání hypoték. Pár kliknutí myši a rázem víte mnohem více. Každý, kdo se v hypotékách trochu vyzná, určitě ví, že roli hraje každá setina procenta na úrocích. Taková setina totiž může uspořit pěkných pár tisíc. Fixace úrokové míry na několik let dopředu pak přidá na jistotě, klidnější spánek je přeci také důležitý.

Co třeba někdejší GE Money?

Moneta Money bank hypotéka je zajímavou alternativou pro všechny, kteří chtějí sjednat dlouhodobý úvěr na bydlení. Podmínky? Těch je celá kupa, ale nebojte, nebude tak těžké jim dostát, abyste hypotéku opravdu dostali. Takže, suma sumárum, hypotéka od 300 tisíc korun až na dobu třiceti let. Možnost mimořádných splátek, které mohou být až do hodnoty čtvrtiny celkové dlužné částky. Fixace úrokové míry až na dobu deseti let, zajímavé bonusy a slevy pro všechny klienty jsou připraveny samozřejmě také.

Co dále potřebujete? Pravidelný příjem, samozřejmě. Budete si muset zřídit u Moneta Money bank osobní účet, kam si budete posílat ideálně celou výplatu – musí sem přijít minimálně patnáct tisíc korun měsíčně. Doklady kolem nemovitosti a doklady osobní, navíc k tomu minimálně osmnáct let věku. Nic více a nic méně, když se to vezme kolem a kolem, zase tolik podmínek u Monety mít k hypotéce opravdu nebudete.

Hypotéka je dnes otázkou krátké chvíle

Hypoteční úvěr je dnes stále oblíbenější, mladí chtějí bydlet ve svém, navíc mají k dispozici rekordně nízké úrokové sazby. Dvě až tři procenta? To skoro bere dech a určitě to zní velmi zajímavě. Pokud máte zájem, dohoda je věcí krátké chvíle, rozhodně to nebude trvat celý týden jako ještě v devadesátých letech minulého století. Naopak, minimum papírování je zaručeno a přistupují k tomu všechny banky – nechtějí totiž samozřejmě ztrácet klienty. Kdo by o to vlastně také v tržním hospodářství stál, že?

O admin

Nahoru