Free songs
Domů / Nezařazené / Půjčení užitkového vozu je skutečně výhodné

Půjčení užitkového vozu je skutečně výhodné

Vzhledem k široké síti autopůjčoven se dnes téměř nevyplatí pořizovat si nové vlastní vozidlo. Zvláště pro menší firmy, ale i pro živnostníky nebo jednotlivce, kteří nepotřebují užitkové vozidlo nebo minibus denně, ale pouze příležitostně.

Půjčení užitkového vozu je skutečně výhodnéPrávě pro takové zájemce jsou určeny jedinečné služby, které poskytuje společnost Fibo Trading, která v této oblasti působí již od r. 2008. Tato půjčovna užitkových vozů a minibusů se nachází v Praze – Lahovicích, kde vlastní a provozuje moderní vozovou centrálu včetně vlastního servisního zázemí. Její vozový park tvoří převážně osvědčené značky jako jsou Fordy Transit, Volkswagen Crafter, Ford Transit Connect nebo Renault Master.

Půjčení užitkového vozu je skutečně výhodnéTato vozidla jsou určena k převážení materiálu, nábytku, zboží a jiných předmětů, které se obvykle nevejdou do zavazadlového prostoru běžných osobních aut. Všechna vozidla jsou v perfektním technickém stavu a maximálně po třech letech jsou obměňována. Při zapůjčení obdržíte jednak povinné doklady o pojištění, a jednak také dálniční známku. Vozidla jsou navíc vybavena elektronickým sledovacím systémem a zabezpečením proti odcizení.

Pronájem je rychlý a jednoduchý

Půjčení užitkového vozu je skutečně výhodnéPůjčovna minibusů a dodávek vám vybrané vozidlo pronajme bez ohledu na to, co chcete přepravovat, jakou dobu jej budete používat, nebo zda budete chtít s vozidlem vycestovat i do zahraničí. K řízení užitkových vozidel a mikrobusů stačí vlastnit řidičské oprávnění skupiny B. Pokud nemáte s řízením užitkového vozidla žádné zkušenosti, předávající technik vás nejprve seznámí se všemi ovládacími prvky a poté si auto můžete v areálu půjčovny vyzkoušet.

Pronájem minibusu je skvělou příležitostí pro rodiny s dětmi, které se tak mohou vydat na vysněnou dovolenou u moře nebo v zimě na hory. Minibus pojme až osm osob a velký počet zavazadel. Navíc můžete získat řadu exkluzivních výhod, ke kterým patří neomezený počet kilometrů, žádné časové omezení, výběr z různých speciálních doplňků a další výhody.

O Makawiel

Nahoru